Locatie moon city

Viitorul mobilității este electric

Nu poate fi altfel

Mobilitatea este acum în fața uneia dintre cele mai mari transformări din istoria sa. În același timp, este esențial pentru societatea noastră să atingem obiectivele Acordului Climatic de la Paris. Astfel, mobilitatea electrică este cea mai bună alternativă de transport pe care o avem în prezent.

Propulsia electrică este acum cea mai promițătoare tehnologie, dar și soluția care poate fi cel mai rapid implementată la scară largă. Pentru a reuși însă, e nevoie de o infrastructură de încărcare bine dezvoltată.


Exact pentru acest motiv a fost fondat MOON, de către Porsche Holding Salzburg. Cu misiunea de a integra mobilitatea electrică în cotidian, MOON oferă soluții energetice sustenabile, inteligente și digitalizate și un portofoliu complet de produse și servicii din domeniul mobilității electrice: de la sisteme solare, la sisteme de stocare a energie și wallbox-uri.

MOON

Fii parte din mișcare!

MOON și-a definit ca misiune să integreze mobilitatea electrică în cotidian.

Suntem convinși că obiectivele climatice ale Acordului de la Paris sunt absolut necesare, motiv pentru care oferim soluții energetice sustenabile, inteligente și digitalizate. De la wallbox-uri pentru acasă sau pentru drum la stații de încărcare rapide, cu sau fără sistem de stocare, acoperim întreg spectrul electromobilității.

S-a vorbit mult despre „mobilitatea viitorului”. Ei bine, viitorul e aici.

Află mai multe

MOON

Volkswagen

ID

ID. Volkswagen începe o nouă eră a electromobilității: inteligentă, inovativă și sustenabilă.

Electrice. Eficiente. Fără emisii la nivel local. Cu modelele ID. Family, te vei bucura de plăcerea condusului chiar de la pornire!

ID. înseamnă mai mult decât mobilitate electrică; e o experiență diferită, cu o nouă dinamică a accelerării complet electrice și o autonomie ridicată, ce te va duce oriunde-ți dorești să ajungi.

Pentru cei care își doresc schimbarea, viitorul e pregătit. Ești gata să vii la bord?

Află mai multe

Audi

Charge your future.

Cum arată viitorul pentru Audi: Electromobilitatea se îmbină cu utilizarea de fiecare zi, confort premium și o experiență de condus de neuitat.

Ia loc la bord și pornește la drum! Audi impresionează nu doar prin performanțele electrice de excepție, ci și prin tehnologia de ultimă generație de la bord.

Savurează experiența fascinantă a mobilității electrice cu Audi. Pregătit pentru o nouă eră.

Află mai multe

Mesajul a fost transmis cu succes!